Рецензија: „Само најсекси маж што постои” – Џули Џејмс Оцена 5/5

Младата адвокатка Тејлор е претставена во гламурозниот свет на Холивуд. Свет кој е лицемерен, егоистичен, со извртен морал и погледи на светот поради целото богатство и различната вредност на парите. Тејлор е иритирана од тој свет. Но, тој свет е нејзиното секојдневие во временски период од неколку недели. Дали тој свет ќе успее да ја промени Тејлор, или таа ќе го промени тој холивудски свет?

Оваа книга беше пријатно изненадување за мене. Имам прочитано неколку книги од Џули Џејмс, и генерално ми беше само ОК, зашто приказните обично не се лесни за да се поврзеш со нив, стилот на пишување е ок, читлив, лесен. НО, оваа книга ме импресионираше. Не можев да дочекам да видам што ќе се случи со главната линија на дејство, постапките на Тејлор ме воодушевија. Сепак, мислам дека пресудно за толку да уживам во книгата беше смислата за хумор низ целата приказна. Оваа книга ме натера да се сомневам во моите претходни просечни оценки за Џули Џејмс.

Автор: Џули Џејмс

Издавач: Сакам Книги

Цена: 390

Линк до книгата

One Comment Add yours

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.